SHOP BABYLONIA TIL -40%
SÅ LÆNGE LAGER HAVES

Om os

Hos Mamas Care er vi optaget af den tætte relation og tryghed, nærhed og omsorg er naturlige værdier for os.


Mamas Care ejes af Marlene og Carina. Vi er søstre og har begge haft en drøm om at skabe et fint og helt særligt univers omkring barnets første levetid.
 

Vi er en nystartet webshop, og alligevel har vi – på en måde - flere år bag os. Vi har overtaget flere vikler og slynger fra Mama’s LIFE, som er et anerkendt navn på det danske marked. Vi er stolte af den tiltro Mama’s LIFE har haft til os, og vi vil ydmygt løfte opgaven efter bedste evne.


Vi vil bestræbe os på at skabe et univers af vikler og slynger, der omfavner barnet i lækre og lette materialer i kvaliteter og farver, som vi ikke går på kompromis med. Vi har nøje udvalgt de slynger og vikler, som I finder i webshoppen, og vi vil løbende arbejde på at udvikle vores egne produkter, MamaFlexi, MamaBasic og MamaOno. Ligeledes går vi med nogle idéer om at udvikle og producere flere slags vikler og slynger. Med tiden drømmer vi desuden om, at webshoppen udvides med flere lækre tekstiler til dit barns første levetid. Vi håber, I har lyst til at følge med..
 

Vi står gerne til rådighed for spørgsmål og vejledning, så du føler dig tryg ved at bruge lige netop vores slynger og vikler. Det har nemlig stor betydning for os at træffe de rigtige valg og hele tiden have hjertet med i vores arbejde.  
 

Derfor skal du bære dit barn


Nærhed

Tryghed

Hud mod hud

Øget oxytocin

Stabiliserer hjerterytmen

Stimulerer vestibulærsansen

Stimulerer følesansen

Stimulerer muskelledsansen