SHOP BABYLONIA TIL -40%
SÅ LÆNGE LAGER HAVES

Handelsbetingelser


 
   

Generelle oplysninger

Mamas Care I/S
CVR: 41691093
Vindblæsvej 60

DK-9670 Løgstør
info@mamascare.dk
Tlf. 23715447 / 30232878


Betaling

På webshoppen kan du benytte følgende betalingsmuligheder:

  • Dankort

  • VISA-Dankort

  • VISA

  • MasterCard

  • VISA Electron

Vi opkræver ikke kortgebyrer.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

De viste priser på www.mamascare.dk er altid inkl. 25% moms og i danske kroner.
 

Fragt

Alle pakker sendes med GLS og kan spores via deres hjemmeside under Pakkesporing. Mamas Care tilbyder fragtfri levering ved alle køb over 499 kr. i Danmark. Ved køb under 499 kr. er fragtprisen 49 kr.
Leveringstid er 1-3 hverdage i Danmark.

I forbindelse med udsalg, helligdage og ferieperioder kan der påregnes længere leveringstid.


Vi leverer til følgende lande:
Vi leverer udelukkende i Danmark.

Det er muligt at hente bestilte varer på vores adresse i Løgstør.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.


Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager den første vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@mamascare.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked. Hvis du fortryder dit køb ved ikke at afhente din pakke, vil du blive fratrukket de faktiske omkostninger for at pakken returneres.

Varens stand, når du sender den retur:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Hvis du fortryder dit køb ved ikke at afhente din pakke, vil du blive fratrukket de faktiske omkostninger for at pakken returneres til os.


Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes, at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.


Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
Vi kan tilbageholde betalingen, indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Varen sendes til:

Mamas Care

Vindblæsvej 60

9670 Løgstør

VIGTIGT! Retur, bytte og reklamationer SKAL sendes til vores fysiske adresse og må IKKE sendes til en pakkeshop eller lignende. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

 

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Reklamationsretten dækker ikke forkert håndtering, eller groft misbrug. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Kontakt os venligst på info@mamascare.dk, inden du sender varen til os.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Varen sendes til:

Mamas Care

Vindblæsvej 60

DK-9670 Løgstør

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 18-02-2021

 

Derfor skal du bære dit barn


Nærhed

Tryghed

Hud mod hud

Øget oxytocin

Stabiliserer hjerterytmen

Stimulerer vestibulærsansen

Stimulerer følesansen

Stimulerer muskelledsansen